Logistikmedarbetare

Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. Vi tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Våra kunder finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Vår produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Vi är idag ca 110 medarbetare.

Till vår Logistikavdelning söker vi nu:

Logistikmedarbetare

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt logistikteam. Arbetet är varierande och består av godshantering, inventering, lagerplatshantering, mottagningskontroll, packning, transportbokning, lastning och lossning. Logistiken samarbetar även med och agerar support till vår produktion. God datorvana och lätt för att lära sig att hantera ett datorsystem är en fördel. Vi arbetar i affärssystemet Monitor varför det är meriterande om du arbetat med detta tidigare.

Då logistiken är en viktig avdelning för att få hela produktionen att fungera effektivt passar tjänsten dig som är noggrann, flexibel, ansvarstagande, har en positiv inställning och hjälper till där det behövs, då vi på företaget arbetar som ett team med god samhållning mellan kollegor och hjälper varandra. Det är även viktigt att du klarar av att arbeta effektivt då det stundtals kan vara ett högt tempo.

Vid rekrytering lägger vi stort vikt på personlig lämplighet.

Krav:

• Truckkort
• Körkort B

Meriterande:

• Monitor
• God vana av att köra motviktstruck
• Grundkunskaper inom logistik
• Traverskort
• God datorvana

Vill du veta mer om tjänsten:

Välkommen att kontakta vår Produktionsledare Lars-Åke Berg, tel. 0554-689758 alternativt Produktionschef Peter Holmstrand, tel. 070-540 0794

Välkommen med din ansökan till:

personal@wenmec.se

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

VG ange i ämnesraden på ditt mail: Ansökan Logistikmedarbetare