Montör bom/dockning

Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. Vi tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Våra kunder finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Vår produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Vi är idag ca 110 medarbetare.

Till vår Montageavdelning söker vi nu:

Montörer

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med ett praktiskt arbete i målstyrda grupper med möjlighet att påverka din vardag. Arbetet är varierande och består av montage av hydraulik, fästdetaljer i stora och mindre varianter till den tyngre fordonsparken. En god fysik underlättar då arbetet sker på stående fot under större del av dagen och hantering av tunga artiklar förekommer.
Då vi är en viktig systemleverantör för våra kunder och deras produkter är världsledande ser vi det som självklart att du är noggrann med en naturlig känsla för kvalitet och detaljer, ansvarstagande, vana av att arbeta i grupp, flexibel och strukturerad samt ha en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Du ska kunna jobba efter ritningar, beskrivningar, följa standarder, arbeta med ständiga förbättringar och våra uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare montagearbete. Ett stort driv och engagemang är ett krav.

Till ditt stöd har du erfarna engagerade kollegor, Produktionsledare samt Produktionstekniker.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt på personlig lämplighet.

Meriterande:

• Truckkort
• Traverskort
• Erfarenhet av montagejobb
• Goda hydraulikkunskaper med inriktning tungafordon