Montör motormodul

Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. Vi tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Våra kunder finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Vår produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Vi är idag ca 110 medarbetare.

Till vår Montageavdelning söker vi nu:

Montörer

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med ett praktiskt arbete i målstyrda grupper med möjlighet att påverka din vardag. Arbetet är varierande och består av montage av fordonsel, hydraulik, transmissioner och dieselmotorer till den tyngre fordonsparken. En god fysik underlättar då arbetet sker på stående fot under större del av dagen och hantering av tunga artiklar förekommer.

Då vi är en viktig systemleverantör för våra kunder och deras produkter är världsledande ser vi det som självklart att du är flexibel, strukturerad och noggrann med en naturlig känsla för kvalitet och detaljer. Du ska kunna jobba efter ritningar, beskrivningar, följa standarder och arbeta enligt ständiga förbättringar i grupp eller självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montage eller reparationer av entreprenadmaskiner. Ett stort driv och engagemang är önskvärt då det stundtals är ett högt tempo.

Till ditt stöd har du erfarna engagerade kollegor, Produktionsledare samt Produktionstekniker.

Meriterande:

• Truckkort
• Traverskort
• Erfarenhet av montagejobb
• Erfarenhet av tunga fordon
• God el och/eller hydraulikkunskaper med inriktning tungafordon t.ex. entreprenadmaskiner